Kluuvin Hammaslääkärit

Hampaiden ja suun terveys on olennainen osa ihmiselämää ja edistää hyvinvointia. Haluammekin tarjota laadukasta ja oikeanlaista hammashoitoa kohtuulliseen hintaan, jotta mahdollisimman monella olisi siihen mahdollisuus. Lisäksi maksat meillä aina vain siitä hoidosta mitä saat – lasku ei sisällä toimistomaksuja, laskutuslisiä tai muita piilomaksuja.

Vaikka kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laajan kirjon hammashoitopalveluita, on syytä pitää mielessä, että paras ratkaisu on pyrkiä ehkäisemään tulevat vaivat ennalta. Ehkäisevä hammashoito ja suun terveys on paitsi hyvinvoinnin kannalta olennaista, myös pidemmän päälle edullisinta. Ehkäisevä hammashoito onkin meille tärkeä arvo, joka ulottuu toimintamme kaikkiin osa-alueisiin. Se on potilaalle pidemmän päälle ennusteeltaan parempi, miellyttävämpi ja edullisempi vaihtoehto kuin korjaava hammashoito. Sen takia valtaosa potilaistamme kuuluukin kutsujärjestelmäämme tai käy muutoin säännöllisesti hoidossa samalla hammaslääkärillä.

Oma hammaslääkäri on paras hammaslääkäri

Hammashoitoa koskevissa tutkimuksissa on todettu että hammaslääkärin vaihtuminen lisää kustannuksia jopa useilla kymmenillä prosenteilla. Tämä johtuu siitä, ettei hammaslääkäri tiedä potilaan sairauden etenemisnopeutta eikä sairastumisalttiutta. Hammaslääkärin vaihtuminen myös estää tai oleellisesti vaikeuttaa alkavien sairauden merkkien tulkitaa ja hoitopäätösten tekemistä sekä tietenkin potilaan suunterveyden seurantaa.

Hammaslääkäreiden vastuu

Hammaslääkärille on usein vaikeaa olla tekemättä toimenpiteitä, koska se sisältää suuren vastuun ja koska se vaatii usein tarkempaa tilanteen seurantaa kuin toimenpiteen tekeminen. Toimenpiteen tekemättä jättämisen vaikeus yhdessä toimenpidekeskeisen palkkiojärjestelmän kanssa voi johtaa potilaalle tarpeettomiin toimenpiteisiin ja ylihoitoon.