Hoitofilosofiamme

Hoitofilosofiamme mukaista on pyrkiä hoidossa kiireettömyyteen. Kannatamme lämpimästi ajatusta, että potilasmaksut perustuisivat aikaveloitukseen, kuten tavanomaisissa lääkärikäynneissä. Tämä on mahdollista tällä hetkellä vain osassa toimenpiteitä, kuten esimerkiksi juurihoidoissa ja iensairauksien hoidossa. Aikaperusteiset toimenpiteet takaavat potilaille myös kohtuulliset, läpinäkyvät ja ennakoitavissa olevat kustannukset hoitoa tai käyntikertaa kohden.

Osoituksena potilaan huomioonottamisesta hoidossa emme peri myöskään erillistä hintaa puudutuksesta paikkaushoidon yhteydessä, jottei hinta ohjaisi potilaan valintaa puudutuksen suhteen. Itsestään selvää on, että kaikissa kirurgisissa toimenpiteissä puudutus kuuluu hoitoon, eikä siitä peritä erillistä maksua.

Hoitokapasiteettimme on rajallinen ja sen vuoksi työskentelemme myös viikonloppuisin. Hammashoidosta viikonloppuisin emme peri lisämaksua, joten hinnastomme pysyy samana myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Hoidamme myös kiireellistä hoitoa vaativia potilaita niin arkisin kuin viikonloppuisin. Päivystyspotilaita pyydetään varaamaan aika puhelimitse.