Ammattitaito ja laatu

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja kokonaisvaltaista hoitoa. Suun terveys on olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja Kluuvin Hammaslääkärit tarjoaa kattavasti suunterveyden palveluita. Oli vaivasi millainen tahansa, haluamme auttaa sen hoitamisessa. Jos emme pysty vastaamaan ongelmaasi, pyrimme ohjaamaan oikeaan hoitopaikkaan.

Kokonaisvaltaiseen hammashoitoon kuuluvat säännöllisesti tehtävät tutkimukset mukaan lukien röntgentutkimukset. Säännöllisessä hoidossa olevat potilaat joko kutsutaan tarkastuksiin yksilöllisesti arvioiduin väliajoin tai potilaat halutessaan hakeutuvat omatoimisesti hoitoon.

Kokonaishoitoon kuuluvien röntgentutkimusten avulla voidaan havaita sellaisia muutoksia hampaistossa, joita ei muutoin pystytä havaitsemaan. Uusilta potilailta pyritään ottamaan harkinnan mukaan leukapanoraamakuva, ellei kuvaa ole otettu viime vuosina. Kutsujärjestelmässä olevilta potilailta otetaan leukapanoraamakuva säännöllisesti, perustuen kuitenkin hammaslääkärin suorittamaan yksilölliseen arviointiin kuvan tarpeellisuudesta.

Hammashoidossa käytämme vain korkealaatuisia tuotteita. Hammasproteettiset työmme kuten esimerkiksi laminaatit, hammaskruunut ja -sillat teetämme suomalaisessa hammaslaboratoriossa. Kultatöissä käytetään raaka-aineena korkeakultapitoista kultaseosta. Keraamiset työt tehdään hammaslaboratoriossa käyttäen E-max -menetelmää. Kaikki hammaskruunut ja -sillat ja keraamiset paikat karakterisoidaan yksilöllisesti potilaalle sopivaksi.